Blog

Blog themahoek dinomuseum

Ga je aan de slag met thema dino’s en ben je nog aan het zoeken naar inspiratie rondom de themahoek? Lees dan mijn blog over het dinomuseum, ik schreef het blog voor klasvanjuflinda.nl en je kunt het hier vinden:

Close reading in de praktijk – onderbouw

Een paar weken geleden heb ik het boek “Close reading in de praktijk – onderbouw” gewonnen. Dank, uitgeverij Pica! Wat een prachtig boek, mooi vormgegeven met een duidelijke opzet en ook nog eens ontzettend praktisch. Close reading is geen methode, maar een aanpak. Een manier om naar verschillende soorten teksten te kijken, hierbij gaat hetMeer lezen over “Close reading in de praktijk – onderbouw”

Blog verteltafel

Eén van mijn favoriete hoeken is toch echt wel de verteltafel, maar hoe kun je deze hoek het beste vormgeven? Je leest het in mijn blog voor klasvanjuflinda.nl . Klik hier om het te lezen!

Blog leesbevordering op afstand

Helaas hebben we nog wel een tijdje te maken met het afstandsonderwijs, daarom schreef ik een blog met verschillende ideeën over leesbevordering op afstand. Benieuwd? Klik hier om het blog op klasvanjuflinda.nl te lezen.

Blog functioneel schrijven

Tijdens de tweede helft van het schooljaar wordt functioneel schrijven in groep 3 steeds belangrijker. Benieuwd hoe ik functionele lees- en schrijfactiviteiten in de schrijfhoek vormgeef? Lees dan hier mijn blog voor klasvanjuflinda.nl

Blog peg dolls

Lees mijn blog over peg dolls voor klasvanjuflinda.nl hier! Wil je zelf een peg doll maken? Download het stappenplan onderaan de pagina.